+31 6 538 26 807      info@poppiesandpastries.nl

Bestellen

Je kunt bij ons op verschillende manieren bestellen, namelijk: via Facebook, e-mail, via Instagram, Whatsapp, telefonisch of gewoon in de winkel, dus kijk wat voor jou het makkelijkst is.
Voor grote of ingewikkelde bestellingen kun je het beste langs komen in de winkel zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over details. Als je foto's of voorbeelden wil sturen van
je wensen verzoeken wij je vriendelijk om deze niet te versturen via e-mail maar via Whatsapp onder vermelding van je naam.

Feesttaarten kunnen tot maximaal drie weken van te voren besteld worden. Door onze drukke planning is dit echt noodzakelijk. Bent u later? Dan kunnen we helaas niets of nauwelijks meer voor u betekenen. We kijken altijd of we nog een alternatief voor u hebben. Voor bruidstaarten is een aparte categorie gemaakt omdat er meer planning en voorbereiding aan de decoraties vooraf gaan. Je kunt bij ons een bruidstaartproeverij reserveren en je zal ruim van te voren jullie wensen moeten doorgeven en met ons bespreken. Het is immers die speciale taart voor die ene speciale dag.

Wanneer je een taart bij ons wil bestellen denk dan alvast aan welke smaak je lekker vindt en voor hoeveel personen je taart nodig hebt. Met alle gegevens van de soort taart en decoratie die je wil bestellen kun je de prijzen benaderen op onze volgende pagina zodat je niet voor verrassingen komt te staan op het laatste moment. Voor het aantal verdiepingen van een taart berekenen wij geen toeslag. Wel moet je er zelf rekening mee houden dat het gekozen aantal porties de vorm van de taart kan beïnvloeden.

Het is ook raadzaam om alvast te bedenken hoe laat je de taart wil ophalen, dit kan bij ons tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Graag hebben wij een indicatie van een bepaalde tijd waarop je de taart komt halen zodat we de taart die het eerste opgehaald wordt ook het eerste afmaken en inpakken. Je kunt je taart dus niet eerder ophalen dan de aangegeven tijd, het kan zijn dat je taart dan nog niet helemaal klaar is. Dit scheelt onnodig wachten voor jou en het geeft ons de mogelijkheid voor een slimme indeling in onze opslag. Op zondag en maandag (én woensdagmiddag na 12:00 uur) kunnen er bij ons geen taarten opgehaald worden dus als je een taart nodig hebt voor een van die twee dagen adviseren we je deze op de zaterdag rond 17:00 uur op te halen. Tegen betaling kunnen wij je taart ook bezorgen op de gewenste locatie.

Onze taarten blijven gekoeld tien dagen houdbaar mits bedekt met boter en fondant, anders geldt een maximale bewaarperiode van drie dagen. Als je nog taart over hebt na je feestje en niet drie dagen taart wil eten kun je de taart dezelfde dag nog invriezen voor een maximale periode van twaalf maanden. Tot drie maanden na invriezen is de kwaliteit van de ingevroren taart echter te garanderen.