+31 6 538 26 807      info@poppiesandpastries.nl

De winkel

Mijn naam is Lesley, ik ben getrouwd met een Arubaanse man en we hebben twee kinderen die je af en toe bij mij in de winkel ziet spelen. Ik heb een Nederlandse vader en een alles
behalve Nederlandse moeder.

Vroeger toen ik klein was hield ik ervan om mijn moeder te helpen in de keuken. Ze kookte en bakte alles zelf en leerde mij alle geheimen van haar gerechten en recepten.
Ik was een creatief kind en ik was altijd aan het knutselen of tekenen. Toen ik ouder werd en ging studeren was het bijna voor de hand liggend dat ik die twee dingen moest combineren.
Na meer dan tien jaar ervaring in professioneel fine dining koken en patisserie in de horeca schuilde er in mij een passie voor nóg meer creativiteit. Dus het werd tijd om voor mezelf aan de slag te gaan!

Ik combineerde de creativiteit met mijn zuid amerikaanse en aziatische roots en passie voor koken en gaf er een draai aan door te focussen op patisserie. Ik opende low budget een winkel
op de Rijswijkseweg in Den Haag, ik ontwikkelde samen met mijn moeder een recept voor een eigen unieke cake en begon gebakjes te maken op mijn eigen manier. Ik bedacht dat het leuk zou zijn als mensen binnen konden zitten om koffie of thee met gebak te eten. Binnen een mum van tijd begon ik daarnaast ook sweettables en taarten te maken en vervolgens kwamen ook een high tea en een bruidstaartproeverij tot stand.

Naast een aantal Franse, Antiliaanse en Amerikaanse klassiekers tref je in het assortiment ook zelf ontwikkelde heerlijke creaties aan.
Ik hoop dat je nieuwsgierig bent geworden naar onze winkel en komt proeven en kijken om te beleven wat wij allemaal maken.