+31 6 538 26 807      info@poppiesandpastries.nl

Bruidswerk

Voor die ene speciale dag, wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes klopt. Het pronkstuk op een bruiloft is toch een prachtig verzorgde, ambachtelijk bereide bruidstaart. Bruidstaarten maken wij in allerlei vormen en maten, waarbij het uiterlijk natuurlijk erg belangrijk is maar de smaak des te meer. Laat daarom niks aan toeval over en maak een reservering voor uitsluitend twee personen voor onze bruidstaartproeverij.

Bij deze bruidstaartproeverij kun je verschillende smaken uitproberen voor de vulling en de cake en tegelijkertijd de details van jullie grote dag met ons bespreken. Wanneer je naar de afspraak komt is het handig als je alvast plaatjes verzamelt van welke stijl jullie mooi vinden en van welke kleuren er gebruikt gaan worden in jullie thema. Samen zullen we dan unieke details combineren met een stijl en kleuren totdat er een oogstrelend ontwerp ontstaat voor die ene speciale taart voor die ene speciale dag.

De prijs van een bruidstaart kan enorm verschillen en is afhankelijk van verschillende opties en begint vanaf €5,00 per portie. Je kunt er voor kiezen de taart met eetbare of echte bloemen te laten decoreren of om bijvoorbeeld gouden accenten toe te voegen. Aan de hand van de hoeveelheid decoratie en stijl wordt de prijs bepaald. Het is mogelijk om bij de taart een bijpassende sweettable of bijpassende losse items te laten maken, vertel ons jullie wensen en wij denken met jullie mee. Wij maken vervolgens een
offerte voor jullie zodat jullie nog even de tijd hebben om thuis goed na te denken over alle details die zijn opgenomen in het ontwerp en of de gekozen taart binnen jullie budget past.

Uiteraard kan jullie droomtaart bezorgd worden op de gewenste locatie en kunnen jullie eventuele taartplateau's of etagères bij ons huren om de taart helemaal tot zijn recht te laten komen. Neem voor een afspraak of voor meer informatie contact met ons op, we helpen graag met het vinden van jullie perfecte taart.